Tietolähteitä

 

Löydät omat kurssimme täältä.

 

Tässä on muutama hyväksi havaittu tietolähde, kuinka opit nopeammin ja muistat paremmin…

 

ILMAINEN KOKEILU: Opi melkein mikä vain kieli helposti 3 kuukaudessa

Palkittu WordDive-menetelmä. Yli 130 000 tyytyväistä käyttäjää 150 maassa. Kielikursseja saatavana aineista kuten englanti, ruotsi, ranska, saksa, venäjä ja monista muista. Klikkaa tästä ja kokeile ilmaiseksi.

Huipputehokas englannin preppauskurssi abeille

Takuu: Saat taatusti englannin yo-kirjoituksista Eximian (E) tai jopa Laudaturin (L) tai rahat takaisin. Suuri 98 % asiakastyytyväisyys. Klikkaa tästä ja ilmoittaudu riskittä WordDiven kurssille nyt.

 

Taatusti tehokas ruotsin abikurssi

Saat yo-kirjoituksista taatusti arvosanaksesi vähintään M tai saat kaikki rahasi takaisin. Erinomainen 97 % asiakastyytyväisyys. Klikkaa tästä ja ilmoittaudu WordDiven kurssille täysin riskittä.

 

Videoina lukiokursseja ja paljon muuta

Ilmainen Opetus.tv -sivusto sisältää paljon videokursseja yläkoulusta lukioon ja muutama jopa yliopistosta. Aiheet ovat pääosin luonnontieteitä, kuten matikkaa, kemiaa, fysiikkaa ja biologiaa…

 

Opi matikkaa omaan tahtiisi

Aivoapina.fi on hyödyllinen sivusto täynnä yksinkertaisia yläkoulun matematiikan oppitunteja ja tehtäviä.

 

Tässä on lisäksi muutama hyväksi havaittu englanninkielinen tietolähde…

 


 

Khan Academy
Suosittu ilmainen tietopalvelu, jossa on englanniksi mittava määrä oppitunteja monista aiheista matematiikasta talouteen. Tutustu tästä.

 

Learn More, Study Less -videokurssi netissä

”Opi enemmän, opiskele vähemmän” lupaa kurssin tekijä Scott H. Young. Hän on arvostettu, nuori, oppimisen huippuasiantuntija. Näillä menetelmillä saat parempia arvosanoja, opit helpommin melkein mitä vain ja vahvistat muistiasi. 5 tähteä. 100 % rahat takaisin takuu. Englanninkielinen.

Katso lisää tietoa täältä ja aloita kurssi tänään.