Lisäpalvelut

Olen käytettävissä henkilökohtaisesti apuna työnhaussa valikoidusti jossain tapauksissa. Esimerkiksi:

1. Voin kirjoittaa sinulle hyvän hakemuksen puolestasi alusta loppuun nopeasti, jotta saat töitä

Täydellinen työnhakijan ”avaimet käteen -paketti”. Minä kirjoitan aivan kaiken puolestasi. Jos tykkäsit videoistani, tykkäät varmasti myös tästä.

Tosin tämä lisäpalvelu ei ole jokaiselle, koska en kirjoita yksilöllisiä työhakemuksia kovin halvalla.

Mutta jos sinulla on varaa sijoittaa uraasi ja tulevaisuutesi 995 €, jotta saat ansaitsemasi työpaikan, tämä sopii sinulle.

Onko se viisas sijoitus? Katsotaanpa…

Ajattele jos saat sen avulla uuden työn, jossa tienaat esimerkiksi 4500 € kuussa tai enemmän. Se on yli 50 000 € tulot vuodessa … ja yli 150 000 € kolmessa vuodessa. Noiden lukujen rinnalla sijoituksesi on lähes olematon.

Ja vaikka tienaisit vain puolet tuosta, se on silti erittäin kannattava investointi. Se on jopa niin hyvä sijoitus, että sen takia voi jopa kannattaa lainata rahaa.

Tämä on todella paras, helpoin ja nopein tapa saada oikeasti ainutlaatuinen hakemus, joka erottuu joukosta sopivalla tavalla. Lisäksi räätälöin sen niin, että se kuulostaa aidosti sinulta.

Kiinnostunut?

Ota vain yhteyttä minuun ja tilaa omasi. Yhteystietoni ovat tämän sivun lopussa ja yläpalkissa.

Veloitus on todella vain 995 € (sisältää 24 % arvonlisäveron) sinulle, joka olet tilannut ”Näin saat haluamasi työn – Platinavalmennukseni”. Muille 1500 €. Säästösi on huimat 505 €.

Saat valmiin hakemuksen noin 10 päivässä – siitä hetkestä, kun olen saanut sinulta kaikki tarvittavat tiedot ja lasku on maksettu.

Sitten jos sinulla on korjauksia hakemukseen, muokkaamme sitä niin kauan, kunnes me molemmat – sinä ja minä – olemme täysin tyytyväisiä. Joten lopputulos on taatusti erinomainen ja miellyttää sinua.

(Jos haluat hakemuksesi nopeammin kuin 10 päivässä, kiireellisen työn lisä on 300 €. Silloin saat sen 3 päivässä.)

Kannattaa tilata tämä palvelu heti, jotta vältät pettymyksen. Voin nimittäin auttaa vain rajattua määrää asiakkaitani, koska työskentelen yksin.

2. Asiantuntijan videoarvio työhakemuksestasi

Saat minulta juuri sinun hakemuksestasi tarkan asiantuntijapalautteen videolla, jossa näytän askeleittain, miten kehität hakemustasi, jotta oikeasti saat haluamasi työn.

(Valmennukseen sisältyy lyhyt kirjallinen arvio, jos olet ollut asiakas yli 30 päivää. Katso lisäbonus.)

Käyn sen läpi sanasta sanaan alusta loppuun.

Ja kerron myös mitä yleisiä virheitä välttää, jotka voivat estää sinua saamasta töitä.

Kun olet katsonut uuden ”Näin saat haluamasi työn – Platinavalmennukseni”, lähetä vain minulle hakemuksesi, niin teen loput.

Saat valmiin arvion videolla alle viikossa.

Vastaan samalla myös mihin tahansa työnhakuun liittyviin kysymyksiisi sähköpostilla.

Veloitus: 495 € (sisältää 24 % arvonlisäveron).

3. Henkilökohtainen työnhakijan lisävalmennussessio puhelimessa tai Skypessä (30 minuuttia)

Tässä henkilökohtaisessa intensiivisessä sparrauksessa vastaan mihin vain kysymyksiisi ja annan juuri sinun tilanteeseesi sopivia neuvoja ja sisäpiirin vinkkejä, kuinka esimerkiksi lähestyt kiinnostavaa työnantajaa oikein. Kerron myös mitä kannattaa sanoa ja mitä ei, jotta saat töitä. Vain ajanvarauksella.

Veloitus: 295 € (sisältää 24 % arvonlisäveron).

Tiedustelut ja tilaukset:

timo.jappinen@finlandiaacademy.fi

Palvelut maksetaan laskulla etukäteen.