Aloita tästä

Jos liityit juuri – tervetuloa! Teit minut hyvin onnelliseksi.

Katso aluksi tämä pieni tervehdysvideo …


Sen jälkeen suuntaa Valmennusvideoihin yläpalkissa. Parhaat tulokset saat, kun katsot ne järjestyksessä alusta loppuun.

VAROITUS: Suurin virhe ei ole väärien asioiden tekeminen, vaan se, ettei tee mitään. Joten älä pelkästään katsele videoita ja nyökkäile – vaan ryhdy toimeen.

Olen auttanut yli 1 675 ihmistä saamaan töitä ja pääsemään urallaan eteenpäin nopeasti juuri tällä systeemillä.

Tämä sisältää kaiken mitä tarvitset onnistumiseen. Ja tämä todella toimii alasta, sijainnista, sukupuolesta ja iästä riippumatta – kun vain pidät avoimen mielen ja seuraat yksinkertaisia ohjeitani. Muuta ei tarvita.

Tässä on muutamia asiakkaideni tyypillisiä kommentteja tuloksista:

”Kiitos Timo! Sain itselleni uuden työpaikan jota olen työstänyt puolisen vuotta. Olet aivan vertaansa vailla oleva tyyppi. Olen sinulle ikuisesti kiitollinen kaikista erittäin toimivista neuvoista työnhakuun liittyen ja itsensä kehittämisen kannalta. Kiitos tuhannesti”
-Teemu Turtio

”En voi kehua liikaa ”Näin saat haluamasi työn” -menetelmää! Olen sen avulla päässyt viiteen haastatteluun ja saanut nykyisen työpaikkani. Kiitos siis loistavista ohjeistasi!”
-Jenni Andrejev

”Terve Timo!

”Ensiksi kiitokset. Reilu vuosi sitten tilasin sinulta ’työnhakupaketin’, koska pitkäaikainen työnantajani meni konkurssiin. Siltä pohjalta kirjoittelin sekä cv:n uusiksi että muutaman työhakemuksen. Vuosi sitten syksyllä lähetin kaksi työhakemusta yrityksiin joihin ei sillä hetkellä haettu ketään. Kumpaankin kutsuttiin työhaastatteluun.

”Jälkimmäiseen pääsin töihin määräaikaisena (jatkosta neuvotellaan parhaillaan).

”Tänä syksynä lähetin taas yhteen yritykseen työhakemuksen. Sinnekään ei haettu yyteitten takia ketään, mutta pääsin kuitenkin haastatteluun. Töitäkin olisi tarjottu jos ei olisi ollut yyteet meneillään.

”Eli joka paikkaan mihin olen paperit lähettänyt on kutsuttu haastatteluun ja ilman osassa olleita yt-neuvotteluja kaikista olisi tarjottu töitä. Ei hassummin!”
-Mika Nissinen, Keuruu

”Sain avullasi töitä, jossa viihdyn, ja jota en aikaisemmilla yrityksillä ole saanut. Videot ovat hyviä. Ne antavat henkistä tukea, (että joku fiksu tyyppi välittää minun työnhausta), ja lisäävät varmuutta työnhakuun.”
-Milja

”Ennen nykyistä työtäni olin ammattikorkeakoulussa kuusi vuotta liiketalouden lehtorina, ja siinä sinussa kätilöin noin 200 tradenomia ja jonkin verran olin mukana markkinoinninkin kuvioissa.

”Jos nyt uudestaan olisin markkinoinnin opetuksessa, niin kyllä suosittelisin opiskelijoitani tutustumaan kirjeisiisi, ja antaisin tehtäväksi analysoida ne ja etsiä jonkin johtavan teman tai punaisen langan.

”Koulumaailma ja tosielämä busineksessa tietysti ovat kaksi eri maailmaa, mutta uskoisin, että olet nimenomaan myyntiteknisesti ja myyntiosaamisessa ammattilainen, varsinkin oman osaamisesi osaat tuotteistaa ja osoittaa vastaanottajille hyödyn, joka seuraa jos sinun kanssasi alkaa kaveeraamaan.”
-Timo Kaumi, KTK, MBA, Ura-Instituutti

Ja tässäkin on vain pieni otos niistä monista, monista kiitoskirjeistä, joita olen saanut ihmisiltä. Itse asiassa saan niitä lisää sähköpostiini lähes päivittäin.

Toivottavasti lähetät minulle myös sinun onnistumistarinasi, jotta voin lisätä sen tänne. Siispä, mitä enää odotat? Aloita katsomaan valmennusvideoitani heti ja ota ensimmäinen askel kohti uutta työtä nyt.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ja kiitos, että tilasit tämän ohjelman.

 

Terveisin,

Timo

PS Kun olet katsonut videot, avaa lopuksi Valmennusvideot-valikossa alimpana odottava Yllätysbonus