Tarinamme

 

Finlandia Academy on erikoiskoulu, joka tuottaa ja myy suoraan itseopiskelukursseja sekä oppimateriaaleja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille.

 

Jos luet tätä, saatat miettiä:

 

Voitko sinä luottaa meihin?

 

On totta, että olemme pieni yritys, eikä verkkosivujamme ole tehty hienossa mainostoimistossa.

 

Finlandia Academy sijaitsee Helsingissä Lönnrotinkadulla. Yritys on yksityisessä suomalaisessa omistuksessa. Se on perustettu vuonna 2010.

Finlandia Academy on perustettu Helsingissä Lönnrotinkadulla tässä talossa vuonna 2010. Yritys on yksityisessä suomalaisessa omistuksessa.

Mutta silti yli 5 000 suomalaista miestä ja naista ovat käyneet verkossa käytännöllisiä kurssejamme. Juuri he ovat parhaita puolesta puhujiamme.

 

Asiakkaidemme joukossa on myös väkeä tunneista yrityksistä ja organisaatioista, kuten Valio, Kesko, YIT, Nordea, Aalto Yliopisto, Puolustusvoimat, sekä monesta muusta paikasta, jotka tuntisit heti.

 

Meidän avullamme ihmiset kuten sinä ovat todella oppineet esimerkiksi lukemaan nopeammin, vahvistaneet muistiaan ja lisänneet kykyään oppia.

 

Tässä on muutama tyypillinen kommentti suoraan asiakkailtamme:

 

“Ensinnä tarvitsee kiittää teitä tästä Näin tuplaat kykysi oppia -kurssista. Olen sitä tekemässä ja aivan mahtavia oivalluksia olen saanut. Aihe kiinnostaa itseäni vallattomasti, kun olen etsinyt itseäni oppijana ja kurssinne on ollut tähän mennessä paras löytöretki. ”
-Joni Räisänen, opiskelija, Jyväskylä

 

”Olen saanut Spartasta ja Näin tuplaat kykysi oppia -kurssista enemmän kuin koskaan voisin kuvitella. Minä olen soveltanut niitä lukemiseen suurella menestyksellä mutta pystyn soveltamaan oppeja kaikilla elämänalueilla. Tämä on ollut rakettimaista edistystä monella monella elämän alueella, ei pelkästään lukemisen alueella.”
-Leena Rantakivi, kouluttaja, Turku

 

”Kiitos kurssista. Kurssi itse asiassa jopa teki enemmän, kuin lupasi omalle kohdalle. Jo toisena päivänä lukunopeuteni tuplaantui. 4. Päivänä se asettui vakiotasolle, mikä kyllä itse asiassa taitaa olla melko kovaa tasoa…
-Osku Hurtig, opiskelija

 

”Tärkein asia, jonka olen oppinut kurssien aikana, on rautainen keskittymiskyky. Hyödyn huomaan varsinkin tehdessäni jotakin tylsää.”
-Jukka Hyytiälä, opiskelija

 

“Kävin 7 päivän pikalukukurssin vuoden alussa, kun etsin keinoja tehostaa opiskeluani, nimittäin olin pyrkimässä Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun. No, niin siinä kävi, että pääsin sisään ja vielä pisterajat ihan reilusti ylittäen!

 

”Haluaisinkin kiittää kurssia, sillä uskon, että se antoi minulle suunnatonta kilpailuetua.”
-Riikka, Helsinki

 

Voit lukea lisää vastaavia asiakkaidemme aitoja kommentteja täältä.

 

Tuhannet ihmiset lukevat blogiamme

 

Joka kuukausi tuhannet ihmiset lukevat blogistamme vinkkejä, kuinka oppia nopeammin, kehittää itseäsi ja muistaa paremmin.

 

Lisäksi juttujamme on julkaistu ja siteerattu muun muassa Turun Sanomissa ja Aamulehdessä.

 

Mutta kaikkein parhaiten voit arvioida meidän opetuksemme laatua ja tuloksia, kun tilaat ensiksi Timon ilmaiset oppimisvinkit sähköpostiisi täältä. Saat niitä noin joka toinen päivä aluksi … sitten hieman harvemmin.

 

Ne eivät maksa yhtään mitään. Et sitoudu mihinkään. Eikä tietojasi anneta tai myydä kenellekään ikinä.

 

Sitten, jos tykkäät niistä, sinua voi myös kiinnostaa liittyä ILMAISEKSI uuteen nopean oppimisen ja muistin parantamisen kerhoon täällä.

 

Jos olet kiinnostunut, kannattaa pitää kiirettä, koska saat liittymislahjana kolme suosittua kurssiamme täysin maksutta. Mutta vain jos olet nopea. (Myynnissä erikseen hintaan 119,70 €.)

 

Kurkkaa. Tosi monet ovat tykänneet siitä. Liittyminen saattaa mullistaa paremmaksi sinunkin kykysi oppia ja muistaa – ikään katsomatta.