Mitä asiakkaamme sanovat meistä

 

Olemme auttaneet yli 4 517 ihmistä lukemaan nopeammin, vahvistamaan muistiaan ja oppimaan helpommin. Tässä muutamien heidän kommentit tuloksista …
 
(Muuten, haluaisitko oman tarinasi tänne? Lähetä se minulle tästä.)
 

”Sopivan napakka paketti kiireisen miehen elämään. 20 minuuttia pystyy irroittamaan harjoitteluun vaivatta. Saavutin tavoitteeni kaksinkertaistaa lukunopeuteni.”

–Eero Rönkkö, ohjelmistoliiketoiminnan opiskelija, Oulu

 

”Otin pikalukukurssin tosissani ja pääsin tavoitteeseeni 600 sanaa per minuutti ja vieläpä hyvin edullisesti ja hauskasti. Suosittelen.”

–Anne Isokuortti, kolmen lapsen äiti, yhteyssihteeri, diplomikielenkääntäjä, viestinnän opiskelija, Hyvinkää

 

”Kiitokset mainiosta kurssista.”

–Samuli Räsänen, valmentaja,

Kuulatreenit.fi, Helsinki


 

”Kiitokset kurssista. Se oli huippuhyvä. ; ) Olen aina ollut hidas lukija, vaikka viimeisen 40 vuoden aikana olen koko ajan lukenut paljon. Alkunopeuteni oli 95 ja lopussa 191 sanaa minuutissa, välillä jopa 227, kun oli helpompaa tekstiä. Olen kiitollinen sinulle kurssista ja nyt treenaamaan lisää.”

–Arja Pitkänen, Alajärvi

 

Tuhansien asiakkaidemme joukossa:

 

A-klinikkasäätiö
Aalto-yliopisto
Alma Media
Amiedu
Barona
Bauer Watertechnology Oy
Centria ammattikorkeakoulu
Danske Bank
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Ericsson
FCG Finnish Consulting Group Oy
Finavia Oyj
Haapaveden kaupunki
Heinäveden kunta
Helsingin kaupunki
Helsingin Mylly Oy
Huittisten kaupunki
Intersport
Itä-Suomen yliopisto
Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä
Jyväskylän yliopisto
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Kesko
Kirkkonummen kunta
Kuopion yliopistollinen sairaala
Kuusamon kaupunki
Lapin sairaanhoitopiiri
Lääketeollisuus ry

Lemminkäinen
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Nordea
Osteopatiakoulu Atlas Oy
Osuuspankki
Oulun kaupunki
Oulun yliopisto
Paltamon kunta
Pirkanmaan liitto
Porin kaupunki
Puolustusvoimat
S-ryhmä
Sampo Pankki
Sanoma Pro Oy
Savonia-ammattikorkeakoulu
Seinäjoen kaupunki
SRV Yhtiöt Oyj
Suomen Autohuolto Oy
Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Tampereen ammattiopisto
Tampereen yliopisto
Tapiola
Teknologiateollisuus ry
Turun ammattikorkeakoulu

Turun kauppakorkeakoulu
Turun yliopisto
Uudenkaupungin kaupunki
Valio
Valtion ympäristöhallinto
Vantaan kaupunki
YIT

ja monia muita

“Ensinnä tarvitsee kiittää teitä tästä Näin tuplaat kykysi oppia -kurssista. Olen sitä tekemässä ja aivan mahtavia oivalluksia olen saanut. Aihe kiinnostaa itseäni vallattomasti, kun olen etsinyt itseäni oppijana ja kurssinne on ollut tähän mennessä paras löytöretki. ”
–Joni Räisänen, opiskelija, Jyväskylä

 

“Kävin 7 päivän pikalukukurssin vuoden alussa, kun etsin keinoja tehostaa opiskeluani, nimittäin olin pyrkimässä Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun. No, niin siinä kävi, että pääsin sisään ja vielä pisterajat ihan reilusti ylittäen!

 

“Haluaisinkin kiittää kurssia, sillä uskon, että se antoi minulle suunnatonta kilpailuetua. Alkuvuodesta lukuaikani oli tiukemmalla (verrattuna esim. valmennuskurssin muihin lukijoihin), mutta silti huomasin, että pysyin aivan samalla tasolla. Panostin lukemisen laatuun ja nimenomaan oppimiseen, en käytettyyn aikaan, ja pikalukeminen antoi siihen loistavan tavan!”
–Riikka, Helsinki

 

”Kiitos kurssista. Kurssi itse asiassa jopa teki enemmän, kuin lupasi omalle kohdalle. Jo toisena päivänä lukunopeuteni tuplaantui. 4. Päivänä se asettui vakiotasolle, mikä kyllä itse asiassa taitaa olla melko kovaa tasoa… Alun 400 sanasta lukunopeuteni kasvoi jopa 1400-1500 sanaan. Iso kiitos kursista. Ihme kyllä saavutin lukunopeuteni kasvun melko vähällä työllä kaiken hyvän lisäksi. Voiko tämä olla totta?! 🙂 Olen mielestäni laskenut erittäin tarkkaan jokaisen sanan minkä olen lukenut, kun olen mitannut lukunopeuttani. Joten kyllä se on! Kiitos tiimillenne ja sinulle!

 

”Korostaisin vielä että toi 1400-1500 on aivan maximi-taso mihin olen päässyt lukiessani helppoa ja tuttua tekstiä. Tein äsken minuutin testin, minkä tarkaksi sanamääräksi sain 1221 sanaa 🙂 Kiitos vielä!”
–Osku Hurtig, opiskelija

 

“Morjesta! Nyt on noin viikko treenattu [Spartaa] ja lukunopeus on sellast 240-280 sanaa min,olen ihan tyytyväinen tuohon suoritukseen koska kun aloitin niin oli vain 70 sanaa minuutissa.”
–JP, Vaasa

 

“Ostin pikalukukurssin, enkä todellakaan oo pyytämässä rahoja takas, nopeus yli nelinkertaistu. Oon suositellu kurssia varauksetta kavereillekin.”

–Jussi Ahonen, opiskelija, Lappeenrannan teknillinen yliopisto

 


”Olen kokenut seitsämän päivän kurssisi erittäin hyödylliseksi ja lukunopeuteni on jo nyt kahden viikon harjoittelun jälkeen kasvanut 182 sanasta 666 sanaan minuutissa!”
–Janne Niskanen, Tampere

 

”Tärkein asia, jonka olen oppinut kurssien aikana, on rautainen keskittymiskyky. Hyödyn huomaan varsinkin tehdessäni jotakin tylsää.

 

”Esimerkiksi sanojen opetteleminen on ollut minulle todella hankalaa. Yleensä minulla on kesken vaikka mitä mielenkiintoisinta tekemistä. Ajatukset eivät siksi millään tahdo pysyä tylsässä ’pakkopullassa’ vaan karkaavat vähän väliä.

 

”Saman olen huomannut myös tekstin lukemisessa. Nykyisin voin lukea pitkiäkin aikoja moninkertaisella nopeudella normaalinopeuteeni verrattuna huomaamatta ajan kulua. Siitä on hyötyä varsinkin, kun luettava teksti ei ole kovin mielenkiintoinen.”

–Jukka Hyytiälä, opiskelija, Haapajärvi

 

P.S. Kuulostavatko kommentit lupaavalta?

 

Jos kuulostavat, liity ILMAISEKSI uuteen nopean oppimisen ja muistin parantamisen kerhoomme.

 

Saat lisäksi tervetulolahjana kolme suosittua kurssiamme veloituksetta, jos olet nopea. Säästät mojovat 119,70 €.

 

Katso lisätiedot täältä ja liity ilmaiseksi.